Käyttötietojen nopea haku pikanäppäimellä

Käyttötietojen nopea haku pikanäppäimellä -ominaisuuden avulla voit avata välittömästi käyttötietoluettelon missä tahansa Windowsissa ja liittää valitun kohdan lomakkeeseen. Se toimii selaimessa, verkkotileillä sekä Windows-sovelluksissa. Voit aloittaa ominaisuuden käytön seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta kohtaa Sovellusvalikko sovelluksen pääikkunan alaosassa.
  3. Napsauta avautuneessa valikossa Asetukset.

Sovelluksen asetukset avataan.

4. Valitse Lisäasetukset-osio.
  5. Määritä Käyttötietojen nopea haku pikanäppäimellä -kohdassa pikanäppäinyhdistelmä ja valitse ruutu Ota käyttöön nopea pikanäppäinhaku painamalla.

Muutoksesi tallennetaan automaattisesti.

Nyt voit avata käyttötietoluettelon määrittämälläsi pikanäppäinyhdistelmällä. Selaa luetteloa nuolilla. Liitä käyttäjätunnus edelliseen ikkunaan painamalla Enter. Liitä salasana painamalla Ctrl + Enter tai kopioi tiedot valitusta solusta.

Jos tarvitsemasi salasana ei ole luettelossa, käytä hakukenttää.